Acer Aspire 5670 XP SP 3 Install Issues

tlswift

Distinguished
Nov 6, 2009
1
0
18,510
0
I'm trying to recover a friends laptop after a virus attack and used the recovery partition. Now I'm trying to update everything including drivers, etc - but SP3 will only go to about 20% and stop - that's it, no more. I've gone ot MS's website and done all their stuff like changing the download folder name, etc. - but still no luck. This has an AMD processor and I fixed an HP before that and AMD and it required a special patch before SP3 would run, but Acer's website sucks. Any help out there.?
 

bry

Distinguished
Sep 5, 2009
36
0
18,580
3
i think you need to do a fresh install instead of usingthe recovery partition or you can try downloading sp3 put it on a disk then install from the disk
 

jonesy444

Distinguished
Dec 29, 2009
2
0
18,510
0
I've got the same problem; Acer Aspire 5670 had problems, backed up all data then tried a reformat/recover to factory new condition using the partition drive. It properly loaded all the system but then in booting up says "loading OS" and then won't go anywhere else.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
N Laptop General Discussion 1
R Laptop General Discussion 0
AzharK Laptop General Discussion 3
evilhny Laptop General Discussion 1
R Laptop General Discussion 1
R Laptop General Discussion 18
LeBronKing Laptop General Discussion 3
T Laptop General Discussion 1
J Laptop General Discussion 1
P Laptop General Discussion 1
T Laptop General Discussion 6
P Laptop General Discussion 2
M Laptop General Discussion 1
G Laptop General Discussion 4
R Laptop General Discussion 9
G Laptop General Discussion 3
S Laptop General Discussion 4
L Laptop General Discussion 3
T Laptop General Discussion 2
L Laptop General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY