Autorun problem after running turbo mode on TuneUp Utilities

Cube777

Honorable
Jul 3, 2013
1
0
10,510
0
Hello, I'm running Tune-Up Utilities 2012 and after I ran turbo mode for the first time it caused my computer to try and read any removable media as if has an autorun.bat file. So when there is no autorun.bat file and I double-click a removable media disk without an autorun.bat file in "My Computer" it gives me an error saying "Application not found" (because there is no autorun.bat file). It doesn't help turning of turbo mode it stays like this until I wipe my whole computer and re-install Win7. I tried contacting Tune-Up directly but my support period is exceeded. Any help would be greatly appreciated!
 

aldan

Honorable
Apr 15, 2013
320
0
11,010
45
i would lose that program.ive tried numerous tune up programs over the years,including this one and they dont do a damn thing except screw your computer up.if you want to keep your computer running fast all you have to do is a little housekeeping.if you want to go that route post back.
 

zulvian

Estimable
Mar 18, 2014
1
0
4,510
0

turn to StandardMode, then just restart your PC, dude.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Scrob07 Apps General Discussion 0
F Apps General Discussion 5
J Apps General Discussion 0
P Apps General Discussion 4
I Apps General Discussion 2
kikani.kautik Apps General Discussion 2
synoptic12 Apps General Discussion 3
S Apps General Discussion 5
D Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 1
F Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 5
S Apps General Discussion 1
henrytcasey Apps General Discussion 2
P Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 1
V Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 8

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS