Brand New Laptop - No Internet from Home WiFi - works fine with Cellphone Hotspot

skandabatata1

Prominent
Oct 27, 2017
1
0
510
0
Hello,

I have been through 50+ Threads already - no solution

My brand new laptop -

Connects to my home wifi - status: connected
But can't even open a single web page of any site

Other devices connected to my home wifi - at least 5+ - all have more than 10MBPS speed

------

I start a Hotspot from my cellphone
Connect wifi from my Brand New Laptop

It works like a charm for all the websites(Internet works smoothly)

I spent almost 10 days figuring out why? No solution

In frustration - I even reset my brand new laptop - but I'm ended up with same problem.

*Works fine with Mobile Hotspot - but not with Home WiFi (while other devices do, with home Wi-Fi)

Thank you!
 

Saga Lout

Glorious
Moderator
Have you heard about the one where you go through the Properties of the Network Adapter in Control Panel>Device Manager? It's possible there's a setting adrift that doesn't mirror the Android requirements.

Last week I dealt with one where the answer turned out to be to untick the "B" level and leave only G and N in place. I don't know why it worked but it did.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J Laptop General Discussion 0
M Laptop General Discussion 1
J Laptop General Discussion 4
M Laptop General Discussion 2
Graybush Laptop General Discussion 5
V Laptop General Discussion 7
S Laptop General Discussion 3
silver0708 Laptop General Discussion 2
B Laptop General Discussion 3
B Laptop General Discussion 12
M Laptop General Discussion 5
J Laptop General Discussion 1
A Laptop General Discussion 9
T Laptop General Discussion 1
D Laptop General Discussion 1
S Laptop General Discussion 1
A Laptop General Discussion 13
M Laptop General Discussion 17
A Laptop General Discussion 1
J Laptop General Discussion 1

Similar threads


ASK THE COMMUNITY