Chrome: Links I've browsed stay blue, not red

zdbc13

Distinguished
Feb 7, 2012
159
0
18,660
10
All of a sudden my chrome no longer shows links I've already browsed in red. Like here in the forums I'll brows to a post, then go back to the forums area and the post I just browsed doesn't show that I've already looked at it by turning red. Neither do Articles or News I've browsed when I come back to the home page they are still blue....

About a half hour ago I had a major problem with my isp and had to re-boot the router, close chrome, and wait until the router got connected again to start Chrome. That's when this started happening. I was looking around in Chrome settings and history while waiting. Did I change something by mistake to turn off this feature?

Thanks for your help....
 

zdbc13

Distinguished
Feb 7, 2012
159
0
18,660
10
Not on purpose. I just closed Chrome and opened it again after rebooting my router. It was already on tom's site so I don't think I changed anything.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
U Social Networking 2
C Social Networking 6
W Social Networking 1
J Social Networking 2
P Social Networking 1
H Social Networking 4
S Social Networking 1
L Social Networking 2
gigabyte2020 Social Networking 1
F Social Networking 1
F Social Networking 2
J Social Networking 1
T Social Networking 1
L Social Networking 1
Agent Dash Social Networking 4
A Social Networking 4
H Social Networking 6
Fincotts1 Social Networking 1
M Social Networking 5
thomasxstewart Social Networking 5

ASK THE COMMUNITY