HELP! I think I screwed up my 6950!

machoxtaco

Distinguished
Jun 7, 2011
7
0
18,510
0
I tried to unlock the shaders on my 6950 (first time) and I forgot to backup my bios and when I was flashing my bios the program just crashed halfway through. Now that I boot up ATI afterburner is all weird. The driver is not showing and it won't let me change the voltage (Yes I did check the settings) Can someone please tell me what to do or how to degrade my bios back down.

 

eightdrunkengods

Distinguished
Apr 28, 2011
10
0
18,570
2
You mean it crashed again while you were flashing?

1. Oh, ***!
2. Reinstall the BIOS flashing client and try again
3. You should try to find the stock BIOS. Maybe someone who has that card (I do not) can make a backup and send it to you.
 

machoxtaco

Distinguished
Jun 7, 2011
7
0
18,510
0

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127555&cm_re=6950-_-14-127-555-_-Product&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-RSSDailyDeals-_-na-_-na&AID=10521304&PID=3891137&SID=194r0

I tried there tool that supposed to fixe the bios and everything but it just recommended me to install norton and other programs.





It freezes up about every 15-30seconds in bfbc2 on lowest settings.


 

machoxtaco

Distinguished
Jun 7, 2011
7
0
18,510
0


Yeah that's what I was thinking of. Damn, this sucks I ordered two extra monitors (already have 24inch) so I can eyefinity.
 

machoxtaco

Distinguished
Jun 7, 2011
7
0
18,510
0


Going to try this right now, will report afterwards.
--
Nope didn't work.
 

ASK THE COMMUNITY