How do I get sound on my Z150 speakers from PC?

Jun 5, 2018
1
0
10
0
How do I get sound on my Z150 Logitech speakers [strike]to[/strike] from my computer? I have went through all the instructions. It is wired up right, still no sound.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
C Audio 1
C Audio 3
hong_kong_dusk Audio 4
P Audio 0
Beekay_ Audio 0
FirstLast1234 Audio 3
Tombo9 Audio 3
HoomanSacrifice Audio 12
B Audio 5
Vincent14 Audio 1
M Audio 1
Andrew_PDK Audio 1
N Audio 5
B Audio 1
U Audio 2
Bogdan Lazar Audio 0
R Audio 4
LostWorm Audio 1
W Audio 1
A Audio 2
Similar threads
Question Are there sound bars I can use as left, center, right speakers for my home theater system?
Question Is it feasible to have a home theater system with the soundbar as the only front speaker?
Question PC monitor still outputs sound through its speakers when I plug in headphones to it
Question Any recommendations for a good sound quality bluetooth speaker for outdoor party.
Question How to collect sounds from dual monitors to a single speaker?
Question Sound only coming from one speaker?
Question I want to play sound out of a phone speaker from a computer (via Bluetooth?)
Question Vizio Surround Sound speakers not working SB3581
Question Subwoofer on 2.1 speaker system not working(Logitech Z623) when connected via aux
Question Speaker sound output
Question Creative T15 Wireless playing sound only from left speaker when using aux
Question Wich portable speaker to choose.
Question right speaker sounds very different than the left one
Question trouble hooking up befree 4.1 channel surround sound to desktop pc
Question No sound coming from pc speakers when using DTS
Question Soundbar high pitched(whine) noise. Opinion needed.
Question KEF wireless surround speakers popping and crackling
Question PC 5.1 Surround Sound: Right speaker sound playing out of left speaker
Question No sound from right speaker - RCA Adapter
Question Hello, I have AOC u2868pqu and also no sound coming out of the built-in speakers. I found out the speakers only work only when PIP/PBP is turned on

ASK THE COMMUNITY