Kodak easyshare Z1275

lordfud13

Distinguished
Oct 3, 2010
4
0
18,510
0
OK, folks here goes, my sister-in-law dropped her camera and asked me to look at it. It will power on and all the buttons except the shutter button work. If you remove the back and try it all the buttons work OK. Any ideas of the how to fix said problem. Thanks.
 
G

Guest

Guest
I can only suggest going into the setup menus and select restore defaults (or similar)
 
G

Guest

Guest
"If you remove the back and try it all the buttons work OK"

Does that include the shutter button ? Normally on top, not back.

 

lordfud13

Distinguished
Oct 3, 2010
4
0
18,510
0
"If you remove the back and try it all the buttons work OK"

Does that include the shutter button ? Normally on top, not back.
Yes, the shutter is on top and it will work with the back removed, this leads me to believe that something bent but I can't figure out which way, up or down.
 
G

Guest

Guest
Not much I can do from here.

Suggest you try ringing Kodak (if in US) as I gather they can be quite helpful -- though usually in these things you need to get lucky and find a smart and generous tech guy.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
A Digital Cameras 1
H Digital Cameras 1
S Digital Cameras 2
F Digital Cameras 1
J Digital Cameras 3
R Digital Cameras 1
R Digital Cameras 1
S Digital Cameras 2
G Digital Cameras 0
G Digital Cameras 0
C Digital Cameras 1
K Digital Cameras 1
C Digital Cameras 1
C Digital Cameras 1
F Digital Cameras 2
C Digital Cameras 3
G Digital Cameras 1
deepanshumunjal Digital Cameras 1
O Digital Cameras 1
R Digital Cameras 3

ASK THE COMMUNITY