Laptop is connected to the wifi but the web page will not load up

ChelseaLea

Estimable
Jan 9, 2015
1
0
4,510
0
PLEASE HELP! My laptop says that it is connected to the internet but when I click on internet explorer its either not loading, goes to a blank page or says unable to connect. I have tried everything and nothing has worked! I've even scanned my laptop to check for viruses. I really need someone's help as I need to do research for an assignment at uni which has to be handed in on the 16th!
 

photonboy

Distinguished
There should be a wi-fi signal indicator on the bottom right (System Tray) which shows the signal strength or else a red "X" if there's a problem.

It's possible you don't have wi-fi setup properly. Look for the wireless symbol and open it; if things aren't setup you should be able to select your network, then fill in the login details assuming it's a secure network.

*If you're in a hurry then maybe move near the router and attach an Ethernet cable to run wired.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Mathias Aivasovsky Laptop Tech Support 1
Xubair Laptop Tech Support 1
R Laptop Tech Support 5
Siddhanta Mallick Laptop Tech Support 4
B Laptop Tech Support 3
Pte Junior Laptop Tech Support 0
S Laptop Tech Support 0
Ominous Potato Laptop Tech Support 0
derbu Laptop Tech Support 0
theonceler48 Laptop Tech Support 1
spardom Laptop Tech Support 1
Averyonetimeuser Laptop Tech Support 0
J Laptop Tech Support 23
P Laptop Tech Support 1
darren12341234 Laptop Tech Support 1
O Laptop Tech Support 2
Shrey30 Laptop Tech Support 0
F Laptop Tech Support 7
WadeCastle Laptop Tech Support 0
S Laptop Tech Support 2

ASK THE COMMUNITY