Laptop runs really slow after botched factory reset

SilverLullabies

Estimable
May 15, 2015
1
0
4,510
0
Okay so I got a Toshiba laptop from a friend and had it for a couple of months. It ran perfectly fine but so much of his stuff was on it that I figured it would just be faster to do a factory reset.

In the middle of the reset though my daughter turned off the computer. I had a problem with it turning on with it saying BoostMGR can not be found.

I left my laptop alone for a while because at the time I was hit with several bills and couldn't afford to get it looked it (its way past its warranty).

Well I finally took it to Geek Squad and they put Windows Vista back on but now it runs really really slow. Like it takes ten minutes to load up one web page. While writing this ive been checking for Windows updates and its been running for 20 minutes.

 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
netplwiz1232876 Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 1
Nategreg Laptop Tech Support 0
S Laptop Tech Support 3
maybeits_jack Laptop Tech Support 1
Al01 Laptop Tech Support 1
Irisviel Laptop Tech Support 2
Luvbugbby Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 1
Neon The (Anthro) Umbreon Laptop Tech Support 3
shekharhse Laptop Tech Support 1
Z Laptop Tech Support 2
A Laptop Tech Support 1
ekiryl Laptop Tech Support 3
kittychloe Laptop Tech Support 1
mathiasjrg Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
shresthabijay26 Laptop Tech Support 1
L Laptop Tech Support 1
Jeffery2084 Laptop Tech Support 7

Similar threads


ASK THE COMMUNITY