Lenovo e420s Display issues

jukeeler

Commendable
Feb 10, 2016
1
0
1,510
0
Hi, I'm having an issue with my display on my lenovo e420s. I just replaced the motherboard in the laptop. My issue is when I have the display plugged into the motherboard the computer wont turn on at all. when I disconnect the display from the motherboard it will turn on with the fan,harddrive, and processor running just like it normally should. Any ideas? I also have tried plugging into external VGA and nothing shows on the external screen. I haven't tried using HDMI yet but I will give a try when I get home.
 
Hi,

Is the replacement motherboard the same with the old one? There's very few things you can do:
- First is to try to use a different AC adapter that has the same voltage with yours because it could also be the case.
- If it doesn't work do check the physical appearance of the ribbon cable that connects the LCD to the motherboard if it's damaged or not.
- Do already try to reseat the RAM's or swap them from one slot to another.
- If all these will not work I would suggest taking the motherboard back and replace it.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
E Laptop Tech Support 5
L Laptop Tech Support 3
Pippin1829 Laptop Tech Support 3
Shadowz21ro Laptop Tech Support 1
MasterLewis Laptop Tech Support 1
BazMay Laptop Tech Support 2
I Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 2
P Laptop Tech Support 1
Lucaskp4 Laptop Tech Support 1
RoeMyCruise Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
N Laptop Tech Support 2
E Laptop Tech Support 3
F Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 2
S Laptop Tech Support 6
L Laptop Tech Support 2
R Laptop Tech Support 4

ASK THE COMMUNITY