My RIG 515 Lava Isnt working

Status
Not open for further replies.

Death5980

Commendable
Jul 24, 2016
1
0
1,510
0
My RIG 515 Lava Isnt working, I connected it to the usb Plug then put it in my ASUS laptop, ive been looking at tutorials but nothing is working
 

Infidel 254

Commendable
Nov 12, 2016
1
0
1,520
1
Having the same issue here. Worked on my other computer, built a new one and RIP. It feels/looks like a driver issue. I got it to work for a brief moment by downloading the hd1 driver from here:

http://www.windowspedia.net/audio-drivers-tag/c-media-plantronics-hd1-audio-driver-for-windows-7-download-284678.html

It didn't have the 7.1 dolby so I played around with it a bit more and lost all audio/mic use again and can't seem to get it back.

I've checked plantronics website and they don't have any drivers listed in support. Only shitty audio control panels that don't even open for me. I also installed their plantronics hub software but it's telling me I don't have a device connected. Probably because I don't have a good driver.

This is beyond frustrating. Where can I get a driver for this? I have Win 7 64 bit. Is anyone else having this issue? Please help if you have a solution.
 

Infidel 254

Commendable
Nov 12, 2016
1
0
1,520
1
Having the same issue here. Worked on my other computer, built a new one and RIP. It feels/looks like a driver issue. I got it to work for a brief moment by downloading the hd1 driver from here:

http://www.windowspedia.net/audio-drivers-tag/c-media-plantronics-hd1-audio-driver-for-windows-7-download-284678.html

It didn't have the 7.1 dolby so I played around with it a bit more and lost all audio/mic use again and can't seem to get it back.

I've checked plantronics website and they don't have any drivers listed in support. Only shitty audio control panels that don't even open for me. I also installed their plantronics hub software but it's telling me I don't have a device connected. Probably because I don't have a good driver.

This is beyond frustrating. Where can I get a driver for this? I have Win 7 64 bit. Is anyone else having this issue? Please help if you have a solution.
 
Status
Not open for further replies.
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
H Laptop Tech Support 1
Dattebayo04 Laptop Tech Support 9
Siddhanta Mallick Laptop Tech Support 4
Manu2465 Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 0
Kyle Candize Laptop Tech Support 0
Y Laptop Tech Support 0
Skya Laptop Tech Support 0
drahstul Laptop Tech Support 1
F Laptop Tech Support 0
J Laptop Tech Support 0
I Laptop Tech Support 0
pNIC Laptop Tech Support 1
I Laptop Tech Support 1
XaniteBlank Laptop Tech Support 1
Dakke Laptop Tech Support 0
G Laptop Tech Support 0
L Laptop Tech Support 0
T Laptop Tech Support 0
T Laptop Tech Support 6

ASK THE COMMUNITY