No screen with a new gpu on Clevo P150HM

Martastic

Estimable
Feb 20, 2015
18
0
4,560
0
Hello!
So i've been using my laptop for 5 years now and recently i started having problems with it.Eventually it just died off, didnt even boot up anymore. I sent it to diagnostics and got an answer that my gpu (gtx485m) has fried. So i bought exact new one along with thermal paste. Got the gpu before the paste, tried to assemble it to make sure it works, but got no picture. Keyboard wasn't even working until i tried to reset the memory by removing some of my ram wich resolved that issue. But the display still remains black. Could it be that without the thermal paste and heatsinks it wont show it? Or am i facing faulty motherboard here? Happy to answer additional questions. Any response is greatly appreciated.

Concerned citizen.
 

Martastic

Estimable
Feb 20, 2015
18
0
4,560
0
Well that is obviously what i'm hoping here as well, but can you maybe be more specific like how easy is to destroy it without running it with heatsinks and thermal paste? I ran it like that for just a couple of minutes.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Rogers2019 Laptop Tech Support 0
P Laptop Tech Support 3
sulphur88 Laptop Tech Support 1
Ma764281 Laptop Tech Support 1
MasterLewis Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 0
B Laptop Tech Support 1
P Laptop Tech Support 2
J Laptop Tech Support 3
Ashley Muller Laptop Tech Support 3
E Laptop Tech Support 1
newuser@123 Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 2
G Laptop Tech Support 3
M Laptop Tech Support 1
V Laptop Tech Support 6
SKIPPY PB Laptop Tech Support 4
J Laptop Tech Support 1
B Laptop Tech Support 5
E Laptop Tech Support 3

ASK THE COMMUNITY