Older Toshiba Laptop has no Sound!

bobbydg7734

Commendable
Nov 20, 2016
1
0
1,510
0
I have an older Toshiba Satellite A105-S4134 model laptop running Windows XP, SP3. It has a Realtek HD Audio device. I get absolutely no sound from it with the volume cranked full. Device Manager indicates the Audio is enabled and no conflicts. I've tried reinstalling the driver, updating the driver, all with no effect. Don't believe its' a hardware problem. Any ideas what the problem is?? Thanks !!
 
Have you done the following....

1. Go to "Control Panel".
2. Click on "Sound".
3. Make sure you are on the "Playback" tab.
4. Click on the device you are trying to fix.
5. Now click the "Configure" button and follow the prompts. (Be sure you also click the "Test" button.)
6. Once that is complete, click the "Properties" button.
7. When you are done with your changes, in "Properties", click "Apply" and then "OK".
8. Then click "OK", again, on the main "Sound window".
 
Have you done the following....

1. Go to "Control Panel".
2. Click on "Sound".
3. Make sure you are on the "Playback" tab.
4. Click on the device you are trying to fix.
5. Now click the "Configure" button and follow the prompts. (Be sure you also click the "Test" button.)
6. Once that is complete, click the "Properties" button.
7. When you are done with your changes, in "Properties", click "Apply" and then "OK".
8. Then click "OK", again, on the main "Sound window".
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
D Laptop Tech Support 4
DasPookinator Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 2
J Laptop Tech Support 4
G Laptop Tech Support 8
B Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 3
R Laptop Tech Support 8
D Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 7
1 Laptop Tech Support 1
E Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 1
B Laptop Tech Support 1
ashd90 Laptop Tech Support 2
L Laptop Tech Support 3
T Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 2

ASK THE COMMUNITY