Please Help 100% disk use problem on windows 8 (recently replaced motherboard)

dobosmoez

Distinguished
Jan 29, 2012
22
0
18,560
0
Hello,

I have an hp envy m6 8GB ram, a10-4600m 2.3ghz cpu running 8.1. that was having overheating problems and eventually quit on my so I took it into to be repaired. Prior to this i noticed that I occasionally got 100% disk usage problem when i checked my performance in the task manager tab. After getting it repaired for a failed mother board, I just booted it up and am still having the 100% disk use problem. They said they tested my harddrive and it was fine but i believe the 100% disk causes my PC to run hot and might cause this new motherboard to fail again please help. I went to the resource monitor and screen shot this i appreciate your time
 

dobosmoez

Distinguished
Jan 29, 2012
22
0
18,560
0


yes but its running pretty slow and getting hot
norton always gives me notifications that windows host serivices is having high disk usage too!
 

dobosmoez

Distinguished
Jan 29, 2012
22
0
18,560
0


Same processer same hard drive
 

Dakshin

Estimable
Feb 28, 2014
2
0
4,510
0
Try changing the processor.

I can't guarantee that this might work, so see if you can get a better processor for a minute from a friend's computer or something.

Make sure you get the same socket type!

(To find the socket type just google the processor's brand and model name)
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
L Laptop Tech Support 1
Kohai-Amber Laptop Tech Support 2
G Laptop Tech Support 3
E Laptop Tech Support 5
N Laptop Tech Support 3
F Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 5
J Laptop Tech Support 3
C Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 8
E Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 13
J Laptop Tech Support 2
A Laptop Tech Support 1
N Laptop Tech Support 1
L Laptop Tech Support 6
R Laptop Tech Support 3
A Laptop Tech Support 1
B Laptop Tech Support 1

ASK THE COMMUNITY