Question Sony Vegas Pro 13.0 Post Render Looks Blurry

Sep 26, 2019
1
0
10
0
Hello,

So I am having this issue that I cannot seem to figure out the cause for.
Post render the quality of my video significantly drops. (Audio is fine.)
I have a feeling it has something to do with encoding but I am not entirely sure.
Also have Disabled Resample on the clip.

First off I am recording game play using OBS Studio.

Here are my OBS settings:
View: https://imgur.com/uEpu0S1

View: https://imgur.com/FAI8lvV

As you can see I am recording at 1920x1080p 60fps

Original file details:
View: https://imgur.com/dgUYGKA


Here are my current settings for Vegas:
View: https://imgur.com/OSWaLxP

View: https://imgur.com/SzxupfC

Vegas properties:
https://imgur.com/woKCYPV

Here is the raw footage none edited:
https://youtu.be/MhVj9sraRUM

Here is the footage post render using the settings above:
https://youtu.be/1opNZGhd5E4

(Let me know if any other settings I am missing need to be shown.)
I would greatly appreciate anyone's help in this matter. Thanks.
 
Last edited:
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
R Apps General Discussion 0
M Apps General Discussion 3
A Apps General Discussion 1
V Apps General Discussion 1
Y Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 4
C Apps General Discussion 1
T Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 2
E Apps General Discussion 2
R Apps General Discussion 2
D Apps General Discussion 1
K Apps General Discussion 1
B Apps General Discussion 2
C Apps General Discussion 1
T Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 1
I Apps General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY