Sony vegas pro 13 stuck at creating windows at start up

MrKirby

Estimable
Sep 17, 2015
3
0
4,510
0
Hey everyone,

I am not sure if this is the right place to post, so correct me if I did something wrong.

whenever I open Sony Vegas Pro 13 on my new laptop:

- Windows 10 (Updated from 8.1) - Didn't test it on 8.1
- nvidia 960m

Drivers up to date (says IObit Driver Booster)
And I have no clue how to fix this... I unistalled, reinstalled, restarted.. in every posible sequence.
It didn't get me any further...
It doesn't give me an error, it's just stopping..
I waited over 5 hours ( I left my pc on and did something else in the mean time)

This is what it looks like (it takes less than 2 seconds to do all the other, but it is stuck here:


 

MrKirby

Estimable
Sep 17, 2015
3
0
4,510
0
Oke, somehow it worked out of nowhere this morning, so it does work again... I didn't change anything... So I am comfused, but it works, and that's wjhat counts...
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
A Apps General Discussion 0
G Apps General Discussion 3
Z Apps General Discussion 1
PepeTheDog Apps General Discussion 1
F Apps General Discussion 0
V Apps General Discussion 1
J Apps General Discussion 0
R Apps General Discussion 4
Y Apps General Discussion 1
H Apps General Discussion 0
P Apps General Discussion 4
M Apps General Discussion 0
B Apps General Discussion 0
P Apps General Discussion 1
C Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 2
R Apps General Discussion 1
E Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 3
P Apps General Discussion 4

Similar threads


ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS