virus scanner seems stuck on 78% scanning rootkit

Tonybmw

Honorable
Nov 20, 2013
2
0
10,510
0
My mcafee 2012 internet security has spent now over an hour on 78% completed scanning rootkit, is this normal (it certainly is not for me) as I have never seen this before. I am running a twin hard disk, system cdriver 80 gig, F drive 300 gig. Just looking for a little reassurance as to whether or not to break out a rootkit killer?
Cheers.
Tony
 

Tonybmw

Honorable
Nov 20, 2013
2
0
10,510
0
Got hold of the mcafee chat help, and found it was caused by a corrupt rootkit file in the scanner. Advised to do a clean reinstal and then rescan. Just done a quick scan, and it came up clean and sucessfully scanned for root kit four or five times during it.

Thought I'd post this incase anyone else gets the same error after mcafee has installed updates.

Tony
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
M Antivirus / Security / Privacy 8
Z Antivirus / Security / Privacy 4
S Antivirus / Security / Privacy 4
i_need_help_123 Antivirus / Security / Privacy 1
Anajoy Antivirus / Security / Privacy 8
CGoody564 Antivirus / Security / Privacy 3
G Antivirus / Security / Privacy 1
D Antivirus / Security / Privacy 2
Tomus63528 Antivirus / Security / Privacy 2
C Antivirus / Security / Privacy 4
H Antivirus / Security / Privacy 0
K Antivirus / Security / Privacy 1
P Antivirus / Security / Privacy 5
Mr Burns Antivirus / Security / Privacy 1
N Antivirus / Security / Privacy 1
W Antivirus / Security / Privacy 3
U Antivirus / Security / Privacy 5
B Antivirus / Security / Privacy 5
P Antivirus / Security / Privacy 1
R Antivirus / Security / Privacy 1

ASK THE COMMUNITY