Winamp skipping certain tracks

DudeInAGoodMood

Honorable
May 25, 2013
6
0
10,510
0
I've used winamp for over 10 years now and never experienced any trouble till now. I have about 50GB of music locally and I put it all and make one giant playlist. 99.x% songs work just fine, except for some which winamp can't seem to locate, as if they were moved or deleted after the playlist was initialized, even though the songs are there and completely functional. This might be caused by my recent OS reinstallation, I just installed a fresh copy of x64 Windows 7 professional, same OS as before. I tried downgrading to earlier versions of winamp, but that didn't help.

What else can I try? I really don't wanna switch to anything else, as I've grown too fond of this player.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J Apps General Discussion 1
B Apps General Discussion 1
dillondeysel23 Apps General Discussion 1
8 Apps General Discussion 1
B Apps General Discussion 8
ulillillia Apps General Discussion 6
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
viveknayyar007 Apps General Discussion 0
G Apps General Discussion 2
ryan27968 Apps General Discussion 4
S Apps General Discussion 1
J Apps General Discussion 13

ASK THE COMMUNITY