Youtube won't play videos - again

Status
Not open for further replies.

johnhawk

Distinguished
Feb 6, 2010
1
0
18,510
0
After updating to YouTube app update11.07 on my iPad 2, I can only play one video after opening the app. The next one always refuses to play, and looks as though it is constantly buffering.
Has anyone else run into this problem?
 

delaro

Distinguished
You can try these.

1. Lower down the playback quality of video by setting preference under your YouTube account.
2. Use the Safari browser to watch your YouTube videos instead of the App.
3. Clear cookies and cache from your browser If using a Browser
4. Alter the DNS server

Basic things here, Sometimes they work.
 

delaro

Distinguished
You can try these.

1. Lower down the playback quality of video by setting preference under your YouTube account.
2. Use the Safari browser to watch your YouTube videos instead of the App.
3. Clear cookies and cache from your browser If using a Browser
4. Alter the DNS server

Basic things here, Sometimes they work.
 
Status
Not open for further replies.
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
sevstrider Apps General Discussion 6
H Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 5
henrytcasey Apps General Discussion 4
R Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 1
N Apps General Discussion 1
V Apps General Discussion 3
R Apps General Discussion 3
T Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 3
S Apps General Discussion 3
A Apps General Discussion 4
A Apps General Discussion 1
B Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 2
A Apps General Discussion 2
A Apps General Discussion 4
C Apps General Discussion 2
G Apps General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY