Z506 not working for software reasons

Szulyka

Prominent
Jun 15, 2017
4
0
510
0
Hi! I have bougt a Logitech Z506, but it just doesen't want to work properly. Phisically, it works, all of the speakers, and the subwoofer as well, because i've tried swapping them. The problem is: the center and sobwoofer don't work. The cables are good, i trired swapping them as well, and nothing. In realtek driver, you can try them, and there is no sound neither from that two. I plugged them out and in, and reinstalled the drivers, but nothing really. Twice it worked fully since I've bought, but when I switched off my PC, next time it still didn't work. What could be pissibly the problem? I have a new Ryzen setup, could the problem be because of this?
 

Szulyka

Prominent
Jun 15, 2017
4
0
510
0
Hi, I've tried it in the driver, traded up 2 channels, but still did not work. I didn't tried this way doing it, do you think it differs from the first option?
 

Szulyka

Prominent
Jun 15, 2017
4
0
510
0


First, thank you for your fast answers. :) Secondly, can you tell me what RMA-ing means? And do you think this is rather the motherboard's error than a software issue?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
M Audio 1
N Audio 1
KARTHIK385358 Audio 2
S Audio 0
S Audio 3
MistralAstral Audio 1
FirstLast1234 Audio 8
A Audio 2
HoomanSacrifice Audio 12
R Audio 0
U Audio 1
P Audio 2
R Audio 3
X Audio 1
C Audio 1
tompettibone Audio 5
T Audio 3
sadab0 Audio 11
S Audio 2
B Audio 1

ASK THE COMMUNITY