Question Problem with a Qosmio laptop

Nov 21, 2020
2
0
10
0
Hi guys,
I have a problem with an old qosmio laptop. It was overheating so i opened it up and cleaned all the dust inside. When it assembled it back, it doesn't power up. The laptop doesn't have a battery so it must be constantly plugged in. When i plug it in the battery led lightnens up but when i press the power button it turns off and nothing happens. Any ideas what can be wrong?
 

hang-the-9

Titan
Moderator
Only clue here is that it happened after you opened it. Most likely thing something is not connected properly or you broke a connector or something off the motherboard. No way to know without opening it up and checking it over. Reseat the RAM as well.
 
Nov 21, 2020
2
0
10
0
Thanks.
I've assembled computers in the past without any problems so i have a little experience.
I made sure everything is connected properly, thats why it took me by surprise.
Ram, video card , everything sits alright. I'm gonna check the connectors again hoping i didnt do any damage.
:p
 

AlHuneke

Notable
Jul 7, 2020
596
72
890
74
Did you use anti-static (ESD) precautions? Did you use a brush? Laptops are full of sensitive parts and it is not uncommon to zap something. I see your exact situation a lot when proper precautions are not taken.

A more likely scenario is that something is not properly connected or a connector or cable has been damaged.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
V Laptop Tech Support 2
mohan_m2 Laptop Tech Support 1
zenithempres Laptop Tech Support 0
Maclik_M Laptop Tech Support 8
S Laptop Tech Support 0
70UNIK Laptop Tech Support 0
A Laptop Tech Support 0
Michael@Jensen@WK Laptop Tech Support 0
N Laptop Tech Support 6
DaminkOO Laptop Tech Support 4
P Laptop Tech Support 4
E Laptop Tech Support 1
N Laptop Tech Support 0
N Laptop Tech Support 0
A Laptop Tech Support 7
O Laptop Tech Support 2
C Laptop Tech Support 2
KichiroRC Laptop Tech Support 2
B Laptop Tech Support 5
M Laptop Tech Support 3

ASK THE COMMUNITY