sound system problem

Feb 21, 2018
1
0
10
0
I have checked every possible situation and found nothing wrong, but there is no sound in my toshiba satelite c855. simply one day all is well, the next no sound. anybody has a clue? Please
 
Try the following...

1. Go to "Control Panel".
2. Click on "Sound".
3. Make sure you are on the "Playback" tab.
4. Click on the device you are trying to fix.
5. Now click the "Configure" button and follow the prompts. (Be sure you also click the "Test" button.)
6. Once that is complete, click the "Properties" button.
7. When you are done with your changes, in "Properties", click "Apply" and then "OK".
8. Then click "OK", again, on the main "Sound window".
 

clarkjd

Distinguished

You sure that someone didn't just turn the volume down ?

 
Try the following...

1. Go to "Control Panel".
2. Click on "Sound".
3. Make sure you are on the "Playback" tab.
4. Click on the device you are trying to fix.
5. Now click the "Configure" button and follow the prompts. (Be sure you also click the "Test" button.)
6. Once that is complete, click the "Properties" button.
7. When you are done with your changes, in "Properties", click "Apply" and then "OK".
8. Then click "OK", again, on the main "Sound window".
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
N Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 1
B Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 1
O Laptop Tech Support 2
C Laptop Tech Support 3
B Laptop Tech Support 1
R Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 2
N Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 1
-FrozenSpark- Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 5
C Laptop Tech Support 4
B Laptop Tech Support 1
H Laptop Tech Support 5

ASK THE COMMUNITY