Youtube connection problem

Aug 15, 2018
1
0
10
0
I have a Sony bravia led TV ... Recently the TV can not connected to YouTube but few days ago its worked ... Please suggest the solution
 

paulchezter

Notable
Aug 11, 2018
252
0
860
159
I believe this is a known issue for Sony Bravia TV. Try to do a factory reset by following these steps:
1. Point the remote to the sensor.
2. Press and hold the power button for 5 seconds until the TV turns off.
3. Wait for the TV to reboot, it will take a minute.
Then check if Youtube is working. I hope this works.
 

paulchezter

Notable
Aug 11, 2018
252
0
860
159
I believe this is a known issue for Sony Bravia TV. Try to do a factory reset by following these steps:
1. Point the remote to the sensor.
2. Press and hold the power button for 5 seconds until the TV turns off.
3. Wait for the TV to reboot, it will take a minute.
Then check if Youtube is working. I hope this works.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
asab1 Streaming Video & TVs 1
Pazic Streaming Video & TVs 0
Intequr Streaming Video & TVs 2
Mrkaru Streaming Video & TVs 0
O Streaming Video & TVs 2
J Streaming Video & TVs 1
S Streaming Video & TVs 1
Dominick1990 Streaming Video & TVs 0
J Streaming Video & TVs 0
K Streaming Video & TVs 1
S Streaming Video & TVs 0
K Streaming Video & TVs 1
S Streaming Video & TVs 2
S Streaming Video & TVs 3
C Streaming Video & TVs 2
O Streaming Video & TVs 3
B Streaming Video & TVs 2
K Streaming Video & TVs 1
G Streaming Video & TVs 26
G Streaming Video & TVs 0

ASK THE COMMUNITY