100% disk usage/do I have an SSD?!

Mar 18, 2018
1
0
10
0
Ok so, I bought my new MSI GV72 7RE gaming notebook on Thursday and I’m at the end of my tether! So I’ve had the problem of 100% disk usage since I got it and I have tried literally EVERY suggestion I’ve found, including a clean install. Nothing has worked. I’m unsure as to whether I have an ssd or not and if that’s a contributing factor that my computer isn’t running on that and that’s why it’s so slow... the specs say it does have one but I can’t find it anywhere.

I’ve done the following:

Delete norton
Scanned for virus or malware
Disable Superfetch and windows search
Stop diagtrak
Restored to factory settings
Clean installed windows
Ran check disk
Updated all drivers

I’m ready to throw it and MSI aren’t open on weekends! Someone please help!!

NVidia GeForce® GTX 1050 Ti
7th gen Intel® Core™ i7 processor & 16GB RAM
1TB storage - holds over 310,000 hi-res photos
MSI Cooler Boost 4 technology for improved performance
MSI Audio Boost enhances the sound in your games
 

USAFRet

Illustrious
Moderator


Open Disk Management.
Show us a screencap.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
decrypto Laptop Tech Support 1
a.don84 Laptop Tech Support 2
C Laptop Tech Support 3
abdullahmert Laptop Tech Support 3
AmogusFan400 Laptop Tech Support 3
Desire1503 Laptop Tech Support 3
Mauiwaui369 Laptop Tech Support 1
_Killua_ Laptop Tech Support 0
A Laptop Tech Support 0
Mauriciowi100 Laptop Tech Support 1
F Laptop Tech Support 0
G Laptop Tech Support 0
M Laptop Tech Support 0
JoostJoost Laptop Tech Support 2
C Laptop Tech Support 1
Pandofla Laptop Tech Support 3
NeedHelpGuy Laptop Tech Support 0
S Laptop Tech Support 0
smohsen Laptop Tech Support 0
mk716 Laptop Tech Support 1

ASK THE COMMUNITY