Alienware 17 driver not installing

anon1239

Estimable
Jun 29, 2014
19
0
4,570
1
Hi,

Recently my alienware 17's intel (hd) 4600 device stopped working on me and i've been trying to reinstall the driver. For some reason, now there are two drivers, one with a yellow warning symbol next to it and another without the warning symbol. before there was only one. in addition, i tried installing the driver for it, online, and with the windows update to no avail. Please help me fix this issue!
 

anon1239

Estimable
Jun 29, 2014
19
0
4,570
1
Not sure how exactly to find the model number. I tried reinstalling all the drivers though with the resource disk, however there is still one unknown driver and the Ethernet not working. When i click on the unknown driver it gives me the location, the PCI bus. In the resources tab it says the resource type is IRQ and the setting is 0x00000017 (23). Hope this gives more information about the bugs, but if you still need the model number please walk me through on how to get it.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
mkbnk Laptop General Discussion 1
X Laptop General Discussion 1
SmokeyDevil Laptop General Discussion 0
R Laptop General Discussion 0
F Laptop General Discussion 0
Starwraith Laptop General Discussion 1
C Laptop General Discussion 0
S Laptop General Discussion 2
mjmani22 Laptop General Discussion 12
P Laptop General Discussion 1
S Laptop General Discussion 5
K Laptop General Discussion 1
N Laptop General Discussion 1
T Laptop General Discussion 3
A Laptop General Discussion 27
P Laptop General Discussion 2
R Laptop General Discussion 6
K Laptop General Discussion 5
R Laptop General Discussion 2
M Laptop General Discussion 2

ASK THE COMMUNITY