Asus laptop slow on start up

Beth_22

Prominent
Jun 11, 2017
1
0
510
0
My Asus X553M keeps going back to the First screen after I put in password. Click on the 1st screen and goes back to the "password" screen. Does this up to 6 or 7 times before I get the "Welcome" and the goes to the Start Page. After that it's fine, but very frustrating on Start up. Help please. Not tech savy at all.
 
Sounds like either the password is not being typed in correctly. If doing it to fast that can happen (transposed digits/letters, etc.), or your keys are the problem and aren't typing them all as they should. You would have to check the keyboard for that issue.
 
Sounds like either the password is not being typed in correctly. If doing it to fast that can happen (transposed digits/letters, etc.), or your keys are the problem and aren't typing them all as they should. You would have to check the keyboard for that issue.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
K Laptop Tech Support 0
R Laptop Tech Support 2
S Laptop Tech Support 0
V Laptop Tech Support 0
Arthurdensley Laptop Tech Support 1
LilApplication Laptop Tech Support 3
Pasiya98 Laptop Tech Support 3
Mohamedd123 Laptop Tech Support 1
JeanLucG Laptop Tech Support 0
B Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 0
celassad Laptop Tech Support 3
N Laptop Tech Support 15
Tyrrella Laptop Tech Support 1
Kushal Shah Laptop Tech Support 3
evilgoobur Laptop Tech Support 3
G Laptop Tech Support 8
Zkneedhelp Laptop Tech Support 2
H Laptop Tech Support 1
Rishabh103 Laptop Tech Support 1

ASK THE COMMUNITY