Can't hear any sounds from my Audiotechnica ath m30x headphones

BOTTL3N3CK3D

Prominent
Mar 14, 2017
2
0
510
0
Hi!
I have this problem where i plug in my headphones (3.5mm jack) and they don't work on my pc, but work on my phone. I have logitech speakers and a razer kraken headset connected to my pc with a splitter on the back of my pc, and i plug in my m30xes in front. I have the razer surround which i use because i prefer it over the speakers/headphones in playback devices (Nothing pops up in playback devices when i connect my m30xes). Btw this is my first post in here. Sorry if my english is bad.
 

Jwpanz

Commendable
Apr 17, 2016
82
1
1,610
26
If your headset isn't even recognized then there's two things that could be happening. You either need to update your drivers or you have a dead audio port.
 

Jwpanz

Commendable
Apr 17, 2016
82
1
1,610
26
If your headset isn't even recognized then there's two things that could be happening. You either need to update your drivers or you have a dead audio port.
 

BOTTL3N3CK3D

Prominent
Mar 14, 2017
2
0
510
0
Now i tried my m30xes with the port on behind of my pc and it worked. Looks like a dead port, i didn't even think about it. Thanks for the quick answer.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
A Audio 1
D Audio 2
cjinl Audio 1
G Audio 1
S Audio 0
Not_techy Audio 1
K Audio 2
F Audio 0
C Audio 2
C Audio 3
S Audio 1
hong_kong_dusk Audio 4
DEBMDRD 18 Audio 1
M Audio 0
TheSLIP Audio 0
P Audio 0
T Audio 0
P Audio 0
B Audio 1
W Audio 1

ASK THE COMMUNITY