Dell Inspiron 6400 with ATI X1300 video quality issue

Tiberium

Distinguished
May 26, 2006
2
0
18,510
0
Just got my laptop, and decided to play some WMV HD since this is my first laptop with glossy panel. I was greatly disappointed. The colors were dull, especially the red color. It seems saturation is turned way down. I have tried to change that via Catalyst control center's video options but they are of no help.

Is this normal? I have played a variety of videos from real media to mpeg to wmvhd to dvd, all of the seems very dull and bland. As if soembody turned brightness to high and color / saturation down.

I play the same video on my desktop they are vibrant and it's from an old 17" Hyundai brand LCD!!
 

Tiberium

Distinguished
May 26, 2006
2
0
18,510
0
My problem is that the screen with wallpaper seems fine. Just the video playback is awful.....I have asked Dell but they can't do anything.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Juice11jrb Laptop General Discussion 5
A Laptop General Discussion 1
A Laptop General Discussion 0
abramzayed123 Laptop General Discussion 1
Tech Ravioli Laptop General Discussion 0
D Laptop General Discussion 1
L Laptop General Discussion 0
Catdog420 Laptop General Discussion 1
A Laptop General Discussion 5
robotmaker16 Laptop General Discussion 1
Z Laptop General Discussion 2
alexlora87 Laptop General Discussion 7
venuspa Laptop General Discussion 3
l_am_bongz Laptop General Discussion 1
pikabing Laptop General Discussion 1
kingrulz Laptop General Discussion 1
A Laptop General Discussion 2
A Laptop General Discussion 1
P Laptop General Discussion 0
Pistachio921 Laptop General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY