HDAUDIO\FUNC_02&VEN_14F1&DEV_5045&SUBSYS_103C30B7&REV_1001

netreg

Distinguished
Feb 6, 2011
5
0
18,510
0
Hello,
I need driver for this. Machine: HP Pavilion DV9000 (dv9233eu) with Windows 7 Ultimate RTM Lite x86 ITA
 

netreg

Distinguished
Feb 6, 2011
5
0
18,510
0


Thx for your answer. Of course I did. This model with W7 is not supported by HP. Driver for Vista does not work.

There are two issues (unknown devices) in Device Manager:

HDAUDIO\FUNC_02&VEN_14F1&DEV_5045&SUBSYS_103C30B7&REV_1001

HDAUDIO\FUNC_02&VEN_14F1&DEV_5045&SUBSYS_103C30B7

and

USB\VID_05CA&PID_1810&REV_0100&MI_00

USB\VID_05CA&PID_1810&MI_00

http://cid-6e3ff309a871dd63.photos.live.com/self.aspx/Publikus/unknown%5E_dev.JPG

I think there are problems with webcam and modem. I tried to install Cyberlink YouCam but it says there is no webcam at all. I tried to install Conexant Modem Driver ended with error message.
 

mavroxur

Distinguished
Feb 8, 2009
326
0
18,960
14
You are correct. The device IDs you listed are for a Conexant Soft Modem, and an HP Webcam. For all intents and purposes the Vista drivers should work. If they don't, try and tell Windows to update the drivers from Windows Updates. Beyond that, i'm not much for help, because Windows.7.Ultimate.RTM.lite-x86 [ITA] is a torrented, patched version.
 

netreg

Distinguished
Feb 6, 2011
5
0
18,510
0
Yes I tried.These are the results:

http://cid-6e3ff309a871dd63.office.live.com/embedphoto.aspx/.Documents/Publikus/webcam^_auto^_update^_error.JPG

http://cid-6e3ff309a871dd63.office.live.com/embedphoto.aspx/.Documents/Publikus/conexant^_modem^_install^_error.JPG

I hope, you can see them, but the previous ones are dissapeared from Skydrive. I do not know why?

For safety these are the messages in txt:

Modem:

Non riuscito = It was not successfull.


Webcam:

Il driver del dispositivo è stato rilevato, ma si è verificato un errore durante l'installazione = The driver of the device was found but some error occured during the installation.


La classe di installazione non è presente o non è valida. = Class of installation does not exist or the class is not valid.


You think the problem is because it is torrented and/or patched? Interesting. It is not a cracked nor registered image BTW. Although maybe you are right. It is modified somehow. I should try something original. Or I can go back to factory delivered VISTA (I do not want to)...
 
You'll probably have to go back to Vista. One thing to keep in mind before upgrading to W7 is that some models and their hardware simply are not supported by W7. In the future if you decide to upgrade to a newer version of windows, check to ensure that the correct drivers are available for it.
 

netreg

Distinguished
Feb 6, 2011
5
0
18,510
0
Hi All,
I have done it. With Win7 Ultimate x64 B7600. First I flashed the BIOS (sp48125.exe) then I let Windows update the base drivers automaticaly. Then I installed the others, All the things are working now. Thanx for all of your effort.
Regards,
Stefano
 

ASK THE COMMUNITY