Solved! home audio system only playing left side speakers

Dec 8, 2021
3
0
10
0
I have a pair of USB powered speaker only play mono(sound from the left speaker) although the speaker itself is stereo. And even more, the speaker is producing static noise. Anyone knows why is this happening and how to fix it?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
T Audio 3
H Audio 3
C Audio 1
B Audio 2
melaniaaaaa Audio 1
T Audio 2
Sound guy Audio 1
Samwy Audio 1
gorilaz2003 Audio 3
K Audio 2
J Audio 2
R Audio 3
B Audio 3
O Audio 14
S Audio 8
L Audio 1
Z Audio 2
S Audio 1
E Audio 20
MrGroggle Audio 2
Similar threads
Solved! Can a 5.1 speaker system work on a stereo motherboard?
Question Whole home audio system
Solved! Does anyone have any suggestions on a good audio converters that r reasonably priced/any tips on how I should set up my home theatre?
Solved! How to get 5.1 Surround Sound from my HP Omen 875 PC to Receiver or Bose System from 1 3.5 Audio Out
Solved! Built-in home speakers - what do I do next?
Solved! Adding Wireless Speakers to Wired Home Audio System
Solved! Why when I connect my subwoofer Yamaha YST SW215 with my speakers to my external soundcard, all I get is a low bass sound with no speaker sound
Solved! How do I stop my headphones from leaking system audio?
Question How to play music from youtube on an old Sound/Audio/HiFi System
home audio system only playing left side speakers
How do I play audio from Amazon Fire tv stick to Bose surround sound system?
Solved! How can I connect my Lg tv wirelessly to my edifier home theatre system to play audio?
Need small cablebox to play sound thru bluray surround sound system but only plays audio thru projector speakers
New Home Theater System only play 2.0 audio
Play MP3 files on home audio system?
I have an LG55LA9650 smart TV hooked up to a Bose 3-2-1 home theater system. Playing movies or watching regular TV the audio w
System audio playing through microphone
How do I get 5.1 sound when playing An audio cd through my LG home cinema system ?
Volume is ALL the way OFF, but sound still playing?
System audio plays over microphone all the time

ASK THE COMMUNITY