Solved! Laptop won’t boot up with Battery.

Jan 6, 2019
1
0
10
0
I’ve got a Toshiba C55-A 5100 laptop that won’t say running when you unplug the charger. The other day I unplugged my laptop to move to another room and noticed it shut off immediately. I tried turning it back on with the charger not plugged in with no luck. I removed the battery and reinstalled it still no luck. I plugged the charger back up and computer comes on and works fine and shows the battery at 51% but as soon as you unplug the charger it dies. I’m no computer guy by no means so first thing that came to mind was bad battery, so I purchased a new battery off amazon that had very good reviews. New battery arrived and the put it in and let it charge for 8 hours but the computer still has the same problem, it works fine as long as the charger is plugged in. I hope there’s someone out there that can help me or do I need to take it to a computer repair place.
Thanks
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
millimax Laptop Tech Support 10
O Laptop Tech Support 2
Ryun1975 Laptop Tech Support 2
Desiyo Laptop Tech Support 1
jarrettstewart Laptop Tech Support 2
Nohen Laptop Tech Support 4
M Laptop Tech Support 1
Urnotelis Laptop Tech Support 0
T Laptop Tech Support 3
zyaxc Laptop Tech Support 3
Maciecakes Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 2
F Laptop Tech Support 3
C Laptop Tech Support 2
M Laptop Tech Support 2
G Laptop Tech Support 15
K Laptop Tech Support 2
J Laptop Tech Support 1
C Laptop Tech Support 3
M Laptop Tech Support 5

ASK THE COMMUNITY