Sound Problem In Toshiba Sattilite A105-s2081

gigman

Distinguished
Apr 6, 2007
96
0
18,580
0
1 in 4 times I consistently when I start my laptop the sound is completly dead, but as soon as I restart is works fine for another 3 reboots. I already tried new drivers, no change in the problem. I have a Realtek Hd audio card. Any ideas? :pfff:
 

g-paw

Distinguished
Jan 31, 2006
343
0
18,930
0
Could try uninstalling Realteck from Add/Remove Programs and reinstalling or try a Windows Repair from the CD if the CD came with the laptop. Also could do a clean install that would first require backing up you data. If none of this works, likely a hardware problem
 

gigman

Distinguished
Apr 6, 2007
96
0
18,580
0
I tryed everthing but doing a clean install, which will likely fix the problem. I will do that and update this thread as soon as I get my external hard drive.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
D Laptop General Discussion 11
Y Laptop General Discussion 1
D Laptop General Discussion 1
B Laptop General Discussion 3
J Laptop General Discussion 0
P Laptop General Discussion 3
R Laptop General Discussion 2
J Laptop General Discussion 1
K Laptop General Discussion 10
J Laptop General Discussion 1
M Laptop General Discussion 4
B Laptop General Discussion 1
R Laptop General Discussion 23
A Laptop General Discussion 10
G Laptop General Discussion 1
james86thfc Laptop General Discussion 1
G Laptop General Discussion 1
G Laptop General Discussion 1
G Laptop General Discussion 2
V Laptop General Discussion 7

ASK THE COMMUNITY