2 Monitors - one with sound working - one with sound not working

osyren

Prominent
Sep 18, 2017
1
0
510
0
I have two monitors, they are both the AOC E2770S. I connected my Logitech Z200 speakers into the aux. port on the back of Monitor #1, this is the one I normally use for sound. When I plug the speakers into Monitor #1 I can't hear any sound but when I plug my speakers into Monitor #2 I can hear sound. I would just like to know why the monitor I normally use for sound just suddenly stopped working and possibly how to fix it. Thanks.
 

Ralston18

Splendid
Moderator
Check the display settings to verify that Monitor #1 and Monitor #2 are still correctly designated.

Check the cables and verify each monitor's configuration.

Could be some update reversed the monitor's configuration. Driver perhaps? Maybe something in the GPU settings/configuration?

Right click the small speaker icon (usually lower right screen corner) and select "Playback devices". Likewise check if some setting has been changed.

My overall thought is that some update changed things and the "first" monitor (however determined) won.

 

Ralston18

Splendid
Moderator
Check the display settings to verify that Monitor #1 and Monitor #2 are still correctly designated.

Check the cables and verify each monitor's configuration.

Could be some update reversed the monitor's configuration. Driver perhaps? Maybe something in the GPU settings/configuration?

Right click the small speaker icon (usually lower right screen corner) and select "Playback devices". Likewise check if some setting has been changed.

My overall thought is that some update changed things and the "first" monitor (however determined) won.

 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
hong_kong_dusk Audio 4
Beekay_ Audio 0
T Audio 1
P Audio 3
G Audio 1
E Audio 5
B Audio 1
S Audio 4
M Audio 2
S Audio 3
J Audio 1
A Audio 1
N Audio 2
G Audio 1
L Audio 1
B Audio 1
B Audio 3
V Audio 2
B Audio 1
A Audio 2

ASK THE COMMUNITY