Solved! Alienware M14x R2 Issue

Nov 21, 2018
1
0
10
0
Hey Guys, i have an alienware m14x r2. My screen cracked a few months ago and i connected it a monitor which was working fine. Windows 10 did an automatic upload and now, its still running however there is no output on the screen.

it did this in the past, but once the upload finishes, it restarts and the screen turns on. the issue at this stage is that the laptop is turning off on its own and most probably is not finishing the damn update. Anyone can help
 
Yep it sounds like you are getting a stuck update which is not allowing for the process to complete/finish.

Try this...

1. Turn off the laptop.
2. Turn off your WiFi, or take the laptop to an area where there isn't any WiFi. (If connected via Ethernet, unplug it.)
3. Turn on the laptop.
4. Once it fully loads, then turn on your WiFi again.

It should work now. Sometimes (especially in 10) updates, including those that come after a reset, can get the computer stuck. It happens when an update fails, for whatever reason, and the device continually tries to get it to install over and over. Leaving you 'stuck'. Until you take away its ability to continue trying the update, hence the no WiFi, then it should load.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Ri'spoon Laptop Tech Support 1
Y Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 2
N Laptop Tech Support 5
T Laptop Tech Support 7
T Laptop Tech Support 9
A Laptop Tech Support 2
I Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 7
S Laptop Tech Support 1
K Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 3
K Laptop Tech Support 3
K Laptop Tech Support 6
R Laptop Tech Support 2
W Laptop Tech Support 4
M Laptop Tech Support 6
D Laptop Tech Support 5
T Laptop Tech Support 2
C Laptop Tech Support 2

Similar threads


ASK THE COMMUNITY