Battlefield 4 not using nvidea GPU even after assigning it

FirePhoenix115

Estimable
Nov 17, 2015
2
0
4,510
0
Hello everyone, Recently i started playing more battlefield 4 and i enjoyed it alot and i decided to tweak the game a bit in the Nvidea settings, so i boot up the game the next day and i get around 5 fps or 10.

I download GPU-Z and notice that my intel card uses 100% and nvidea card uses 0% while bf4 is running, so i went into the control panel for nvidea and changed the selected processor to the high performance nvidea card, that has helped other games aswell, but even if i assign the nvidea card to the game it still uses my intel card.

Laptop i use: http://tweakers.net/pricewatch/386102/msi-gaming-series-gs70-2pe-290nl-stealth-pro/specificaties/

System recovery and a default settings reset on the control panel both aren't working

Thanks in advance
 

FirePhoenix115

Estimable
Nov 17, 2015
2
0
4,510
0


Yes but EVEN then it still runs the intel one
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
G Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
Y Laptop Tech Support 9
C Laptop Tech Support 1
U Laptop Tech Support 6
C Laptop Tech Support 2
A Laptop Tech Support 1
N Laptop Tech Support 5
Apratap930 Laptop Tech Support 3
M Laptop Tech Support 2
A Laptop Tech Support 4
G Laptop Tech Support 2
N Laptop Tech Support 3
S Laptop Tech Support 4
C Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 3
P Laptop Tech Support 2
G Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 2
S Laptop Tech Support 12

ASK THE COMMUNITY