Can't access Mot 6200 menu?

tommyd

Distinguished
Oct 28, 2002
11
0
18,560
0
Archived from groups: alt.tv.tech.hdtv (More info?)

I read on AVS Hardware forum that you should set your stb to output your tv
native format. My Toshiba dlp is 720P. The 6200 default is 1080i. So,
I tried to change to 720P. When I turn off the Mot6200 and press the menu
button, the menu flashes on the tv of 1or 2 sec. then the screen goes blank.

Is my stb broken? I'm I doing something wrong? Do I really need to do
this?
 

tommyd

Distinguished
Oct 28, 2002
11
0
18,560
0
Archived from groups: alt.tv.tech.hdtv (More info?)

Well, I turned the stb on and off about 20 times and the menu finally stayed
on long enough to change the settings. I set output to 720P and 4:3
override to 480P. I've switched back and forth between my component and
hdmi inputs and I don't see a lot of difference. Also, 480i native input
quality seems to depend and which channel or network I'm watching. I'll
have to watch for a while before I decide to stay with these settings or go
back to the default.

"TommyD Doe@com cast.net>" <tom<> wrote in message
news:X4MBd.59521$k25.22816@attbi_s53...
>I read on AVS Hardware forum that you should set your stb to output your tv
>native format. My Toshiba dlp is 720P. The 6200 default is 1080i.
>So, I tried to change to 720P. When I turn off the Mot6200 and press the
>menu button, the menu flashes on the tv of 1or 2 sec. then the screen goes
>blank.
>
> Is my stb broken? I'm I doing something wrong? Do I really need to do
> this?
>
>
 

steve

Distinguished
Sep 10, 2003
598
0
18,930
0
Archived from groups: alt.tv.tech.hdtv (More info?)

TommyD <tom<>Doe@com wrote:
> Well, I turned the stb on and off about 20 times and the menu finally stayed
> on long enough to change the settings. I set output to 720P and 4:3
> override to 480P. I've switched back and forth between my component and
> hdmi inputs and I don't see a lot of difference. Also, 480i native input
> quality seems to depend and which channel or network I'm watching. I'll
> have to watch for a while before I decide to stay with these settings or go
> back to the default.
>
> "TommyD Doe@com cast.net>" <tom<> wrote in message
> news:X4MBd.59521$k25.22816@attbi_s53...
>
>>I read on AVS Hardware forum that you should set your stb to output your tv
>>native format. My Toshiba dlp is 720P. The 6200 default is 1080i.
>>So, I tried to change to 720P. When I turn off the Mot6200 and press the
>>menu button, the menu flashes on the tv of 1or 2 sec. then the screen goes
>>blank.
>>
>>Is my stb broken? I'm I doing something wrong? Do I really need to do
>>this?
>>
>>
>
>
>
I also have the 6200. It takes me 3 or 4 times to get the menu to come
up as well. I have a 42" Grand Wega Lcd and it seems to look better when
I have it set to 1080i. It is so close though, if I didn't know that the
setting was switched I probobly would never know
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
blackjan1337 Streaming Video & TVs 1
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
V Streaming Video & TVs 2
R Streaming Video & TVs 5
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
S Streaming Video & TVs 1
M Streaming Video & TVs 1
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 1
J Streaming Video & TVs 3
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0

ASK THE COMMUNITY