getting blank screen only on Sony vaio sve14ac12Lat startup

Hi,

Please do try these troubleshooting steps that I suggested to others that may help.
- First is to do a hard reboot, remove the battery an unplug the AC adapter then press and hold the power button for 20 seconds then try booting it up again.
- If it will still not boot up, remove the battery off the laptop then connect just the AC adapter and see if it will boot up or not.
- Do also try a different AC adapter that has the same voltage.
- Next to try is to reseat the RAM's, remove then all for couple of seconds then put them back in making sure everything is seated properly.
- Do also test each RAM's stick one at a time chances 1 RAM stick is just faulty.
- Another test would be to connect an external monitor and see if you'll get any display from it or not.
- Lastly, would be to open the laptop and remove the CMOS battery for a second then put it back in.
- If all these will not work then it should be the motherboard that is faulty.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Ashley Muller Laptop Tech Support 3
newuser@123 Laptop Tech Support 1
khushit Laptop Tech Support 3
Al01 Laptop Tech Support 1
deviant567 Laptop Tech Support 4
S Laptop Tech Support 5
S Laptop Tech Support 2
Spongebob84888 Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 3
mfenton27 Laptop Tech Support 4
A Laptop Tech Support 3
Y Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 1
E Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
I Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
Z Laptop Tech Support 1
F Laptop Tech Support 4

ASK THE COMMUNITY