No audio through my hdmi

highelve0065

Estimable
Apr 20, 2014
2
0
4,510
0
Gday. I jave recently aquured a pioneer sorround sound system and have set everything up to work my my pc.

Everything works fine. I get tv from my set top box. But when i flip to the channel that my pc is plugged into i get visual but no sound. Its set up witv a hdmi port from my gpu to the reciever. My sounds is set to nvidia high definition.

Any help would be appreciated.
 

Ralston18

Splendid
Moderator
By "My sounds is set to nvidia high definition.", you mean the Playback Device via the small speaker icon in the lower right screen corner?

Select that device and click properties to go in a bit deeper with the settings.
 

highelve0065

Estimable
Apr 20, 2014
2
0
4,510
0
i should add that i previously had this pc connected straight to the tv via HDMI and i didn't have any problems, the only thing i have changed is adding in the receiver. I will have a play with the settings and see what i get.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
C Streaming Video & TVs 0
C Streaming Video & TVs 2
A Streaming Video & TVs 2
T Streaming Video & TVs 0
F Streaming Video & TVs 0
BUBBYKONG Streaming Video & TVs 11
aaronth07 Streaming Video & TVs 1
smartprado Streaming Video & TVs 1
E Streaming Video & TVs 1
C Streaming Video & TVs 5
L Streaming Video & TVs 3
alphacoyle Streaming Video & TVs 3
homebody1966 Streaming Video & TVs 0
F Streaming Video & TVs 0
ddk0014 Streaming Video & TVs 1
KatTech Streaming Video & TVs 3
T Streaming Video & TVs 2
Pennsylvania Mike Streaming Video & TVs 2
P Streaming Video & TVs 1
hiAnsh Streaming Video & TVs 1

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS