Outlook 2010 issue

ram1009

Distinguished
Jun 28, 2007
439
0
18,960
14
I find my recent installation of Outlook 2010 is leaving incoming e-mail messages on the server. This never happened with previous version or with Outlook Express. Does anyone know where the toggle is to turn this off?
 

ram1009

Distinguished
Jun 28, 2007
439
0
18,960
14


I'm glad you tried so hard not to be rude. BTW, I did try Google and the answers were all over the map.
 

ex_bubblehead

Honorable
Moderator

Answers are not all over the map. You just weren't asking the correct question: http://www.inmotionhosting.com/support/email/email-client-setup/outlook-2010-leaving-a-copy-of-the-message-on-the-server-using-pop3
 

ram1009

Distinguished
Jun 28, 2007
439
0
18,960
14


Your response provided the correct place in the software to correct this situation (thanks) however I won't know immediately if it had the desired effect.
 

ram1009

Distinguished
Jun 28, 2007
439
0
18,960
14


MY answers were all over the map. If you're trying to prove to everybody that you ask better google questions then I do then I concede. Do you feel better now?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
L Apps General Discussion 2
S Apps General Discussion 6
F Apps General Discussion 6
D Apps General Discussion 0
M Apps General Discussion 1
R Apps General Discussion 1
L Apps General Discussion 1
H Apps General Discussion 2
TechyInAZ Apps General Discussion 2
F Apps General Discussion 1
I Apps General Discussion 2
J Apps General Discussion 2
internetlad Apps General Discussion 1
C Apps General Discussion 1
SpadeM Apps General Discussion 2
M Apps General Discussion 2
G Apps General Discussion 1
K Apps General Discussion 2
G Apps General Discussion 2
R Apps General Discussion 2

ASK THE COMMUNITY