Problem with MSI Afterburner

FellIndigo

Estimable
Dec 4, 2014
2
0
4,510
0
I watched some videos on overclocking with afterburner, and wanted to test results on FurMark. Problem is, furmark reads it as the same 1177-1189 mhz. I have the base msi gtx 970 (Not the twin Frozr gaming edition) it's my first build, the only things i changed in afterburner were core clock, power limit, memory clock, and custom fan speeds. In fact with the Mhz set to 150+ Furmark doesnt even say its reaching boost clock of 1241.
 

mamasan2000

Honorable
Jan 13, 2014
40
0
10,590
4
Dont use Furmark, it can damage your graphics card.

Use Unigine Heaven/Valley. That benchmark lists boost clock IIRC.
But you could just use the OSD from MSI AB. On-Screen Display.
Turned it on in RTSS as well (Show OSD).
 

mamasan2000

Honorable
Jan 13, 2014
40
0
10,590
4
Dont use Furmark, it can damage your graphics card.

Use Unigine Heaven/Valley. That benchmark lists boost clock IIRC.
But you could just use the OSD from MSI AB. On-Screen Display.
Turned it on in RTSS as well (Show OSD).
 

FellIndigo

Estimable
Dec 4, 2014
2
0
4,510
0


Heaven worked great!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
W Apps General Discussion 1
B Apps General Discussion 0
paymanz Apps General Discussion 0
R Apps General Discussion 3
Scrob07 Apps General Discussion 0
F Apps General Discussion 5
J Apps General Discussion 0
P Apps General Discussion 4
I Apps General Discussion 3
kikani.kautik Apps General Discussion 2
synoptic12 Apps General Discussion 3
S Apps General Discussion 5
D Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 1
H Apps General Discussion 2
R Apps General Discussion 2
CallMeAlex Apps General Discussion 6

ASK THE COMMUNITY