Some sites don't open

May 2, 2018
5
0
10
0
hey guys, so i am having this issue and its going on my nerves now. Some sites wont just load on my PC but loads just fine on other devices (phone and laptops) and a site that i am trying to access now is Twitch.tv and many more that cant remember but youtube google and facebook works fine for example. Its like half of the sites work and other half don't.

I have tried adding Google DNS (8.8.8.8 8.8.4.4) and many other dns and nothing happens. Tried doing "ipconfig /flushdns" in CMD and did nothing. So what i did was completely formatted my PC and started with fresh windows 7 64bit and this problem is still there...

I have noticed something else that when downloading something sometimes it just freezes and stops for ever. When i tried downloading 1mb google chrome file each time i start the download it would stop somewhere random and never reach the end. I thought maybe that has something to do with this. This same problem happened with Razer Synaps installation.

i have tried different browsers and nothing tried to fix this problem

When loading sites it does not give any error or anything its just on an infinite loading screen that will never end or it takes ages to open that site while opens within seconds on other devices.

Sorry for my bad English. I hope you understand what i am trying to say.
 
May 2, 2018
5
0
10
0
Yeah i dont think so?? its a fresh windows but basically 2 hard drives on my PC maybe the other one is effected???

i will try to run a virus scan with Malwarebytes and see if anything pops
 

rgd1101

Polypheme
Moderator


and the error?
what browser?
 
May 2, 2018
5
0
10
0


There is no errors at all its just loading loading loading all over the place.
but i have noticed something that once it opens a site it will always open fast and thats because of cache. because now i was trying to open twitch and it took for ever but it opened in the end but no images now when i refresh it opens in 1 sec but still no image
 
May 2, 2018
5
0
10
0


windows is up to date.
browser is up to date.
if its from the hardware why would youtube work perfectly fine? im sure it has to be something else.

i am almost going to format the PC again

i just finished scanning for viruses and non were found

Spec:
Windows 7 Ultimate
8 GB Ram
i5 - 3470
1TB HDD
GTX 980
 

rgd1101

Polypheme
Moderator
are other device using the connection? Ethernet or wifi? could be the pc is blocking some site that the website is using.
What browser? try doing f12 and look at the network traffic and see what is timing out
 
May 2, 2018
5
0
10
0


Other devices are connected to same network. I have my phone, my laptop and my other pc connected to same network and they are working just fine.

im using google chrome

where should i do this f12 thingi? in google chrome?

is it possible to team viewer me and check it ?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
R Laptop General Discussion 5
Ryan_78 Laptop General Discussion 2
H Laptop General Discussion 3
A Laptop General Discussion 3
M Laptop General Discussion 5
L Laptop General Discussion 2
L Laptop General Discussion 9
M Laptop General Discussion 1
E Laptop General Discussion 3
M Laptop General Discussion 1
M Laptop General Discussion 1
S Laptop General Discussion 1
P Laptop General Discussion 2
R Laptop General Discussion 2
G Laptop General Discussion 2
N Laptop General Discussion 5
G Laptop General Discussion 2
E Laptop General Discussion 2
T Laptop General Discussion 3
Maziar Laptop General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY