sony cybershot dsc-wx100

traceyboss

Honorable
Nov 14, 2013
2
0
10,510
0
when i turn the camera on it comes up telling me turn it on and off again and low light displayed in the background. have turned on and off many times and taken the battery out for a few minutes and is still doing it, can anybody help me? thanks
 

kenrivers

Splendid
Moderator
A look at the manual (https://docs.sony.com/release/DSC-WX100_WX150_guide_EN.pdf) indicates this is a lens malfunction. Try checking to see if there is any obstruction that is preventing the lens from extending when you turn the camera on. You might try to lightly tap the lens (not the glass but the end of barrel of the lens) to see if that frees it up.
 

kenrivers

Splendid
Moderator
A look at the manual (https://docs.sony.com/release/DSC-WX100_WX150_guide_EN.pdf) indicates this is a lens malfunction. Try checking to see if there is any obstruction that is preventing the lens from extending when you turn the camera on. You might try to lightly tap the lens (not the glass but the end of barrel of the lens) to see if that frees it up.
 

traceyboss

Honorable
Nov 14, 2013
2
0
10,510
0



Thank you so much it is now working :)
 

kenrivers

Splendid
Moderator


Great! Glad you have it working again.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
E Digital Cameras 2
Maineman Digital Cameras 2
N Digital Cameras 1
S Digital Cameras 1
P Digital Cameras 4
T Digital Cameras 1
A Digital Cameras 4
T Digital Cameras 3
S Digital Cameras 3
K Digital Cameras 1
S Digital Cameras 4
T Digital Cameras 1
R Digital Cameras 3
Z Digital Cameras 2
N Digital Cameras 3
B Digital Cameras 2
NduPlessis Digital Cameras 2
K Digital Cameras 2
FishMonger Digital Cameras 2
S Digital Cameras 5

ASK THE COMMUNITY