Sophos anti-virus disconnected from primary server. Restore?

brucedavid

Estimable
Mar 16, 2015
1
0
4,510
0
My I-mac 10.5.8 has Sophos working well until today. Message says sophos failed because is was disconnected from the primary server and i have been unable to restore the connection.
I have tried newly installing sophos again but it is not available to models earlier than 10.6
How can i restore my installed sophos connection to the primary server or has this facility been
withdrawn from early macs like mine? david chandler
 

darkbreeze

Honorable
Moderator
All indications are that support and definition updates for that version have been discontinued. You'll probably need to find another solution. I've looked at many forum threads regarding this issue and all indicate that no further support for that platform will be forthcoming.
 

darkbreeze

Honorable
Moderator
All indications are that support and definition updates for that version have been discontinued. You'll probably need to find another solution. I've looked at many forum threads regarding this issue and all indicate that no further support for that platform will be forthcoming.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
S Antivirus / Security / Privacy 1
T Antivirus / Security / Privacy 3
DCB007 Antivirus / Security / Privacy 4
N Antivirus / Security / Privacy 5
A Antivirus / Security / Privacy 3
E Antivirus / Security / Privacy 1
W Antivirus / Security / Privacy 3
L Antivirus / Security / Privacy 6
W Antivirus / Security / Privacy 1
A Antivirus / Security / Privacy 7
M Antivirus / Security / Privacy 7
A Antivirus / Security / Privacy 8
K Antivirus / Security / Privacy 2
L Antivirus / Security / Privacy 1
F Antivirus / Security / Privacy 4
Mez123 Antivirus / Security / Privacy 3
Mr Burns Antivirus / Security / Privacy 1
Mr Burns Antivirus / Security / Privacy 2
Jill Scharr Antivirus / Security / Privacy 5
S Antivirus / Security / Privacy 1

ASK THE COMMUNITY