YouTube/Twitch.tv 60fps Playback Issues

BeastArmada

Commendable
Feb 20, 2016
1
0
1,510
0
So I've recently built a new Gaming PC. I had a EVGA GTX 970 SSC that worked great in my previous PC. Soon after I decided to try SLI, so I bought another GTX 970 on EVGA's website.

Every time I watch a video on either YouTube or Twitch.tv that's in 60 fps, I seem to get a sense of frame jitters when SLI is enabled in the Nvidia control panel, but not when the SLI is disabled.

I've completely uninstalled and reinstalled all of the drivers and installed the latest stable ones. I was starting to get concerned that it could either be the new 970 that I bought or the motherboard SLI feature, difficult to say for certain.

If anyone has any possible solutions, that would be more than appreciated.

-Blake
 

minarix

Honorable
Mar 16, 2013
9
0
10,520
3
try turning hardware acel off and see if that fixes the issues, do you have any other issues when gaming or watching non 60fps videos with sli on?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
BlueMoon1890 Apps General Discussion 0
sevstrider Apps General Discussion 6
H Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 5
C Apps General Discussion 2
E Apps General Discussion 10
henrytcasey Apps General Discussion 4
B Apps General Discussion 3
R Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 1
R Apps General Discussion 2
H Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 1
K Apps General Discussion 2
henrytcasey Apps General Discussion 3
N Apps General Discussion 1
I Apps General Discussion 5
S Apps General Discussion 1
Mike Andronico Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 4

ASK THE COMMUNITY