Antimalware service Executable problem

Zedypher

Commendable
Nov 12, 2016
1
0
1,510
0
Hey there!
So i have a pretty bad computer, but it does the job for what i need it.But here's the problem.
My CPU usage was incredibly high i realised a couple of days after slow usage.
So i check my Task Manager and see that on standby im using 70% of my CPU.
After looking through what was happening i see something called Antimalware Service Executable using 40% of my CPU.
That seemed a wee-bit to high.
I haven't looked into it too much but my assumption is that the Antimalware thinks im on standby, while im not.
But yeah ive tried closing it and so on but still nothing.
Thanks for the help!
-Wirter
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
tinywhisk Antivirus / Security / Privacy 4
T Antivirus / Security / Privacy 1
Paul Wagenseil Antivirus / Security / Privacy 2
L Antivirus / Security / Privacy 2
U Antivirus / Security / Privacy 10
R Antivirus / Security / Privacy 7
W Antivirus / Security / Privacy 2
F Antivirus / Security / Privacy 4
N Antivirus / Security / Privacy 5
J Antivirus / Security / Privacy 5
G Antivirus / Security / Privacy 2
NoPuhi Antivirus / Security / Privacy 1
L Antivirus / Security / Privacy 7
B Antivirus / Security / Privacy 1
M Antivirus / Security / Privacy 4
giantbucket Antivirus / Security / Privacy 1
A Antivirus / Security / Privacy 2
R Antivirus / Security / Privacy 9
F Antivirus / Security / Privacy 5
S Antivirus / Security / Privacy 12

ASK THE COMMUNITY