BRAVIA screen gone black, no sound, Green light on!?

ttt2016

Commendable
Mar 11, 2016
3
0
1,510
0
Hi, my BRAVIA has the problem as mentioned in above subject. I already tried all above suggested solutions e.g. disconnect power, switch on, change channel quickly, clean up venting louvre at rear but the screen is still black. Any other advice is much appreciate!
Our family has only one TV and the kids keep asking when this can be fixed? Please help.
Lot of Thanks in advance.
 
The only thing I have is, while ON, shine a flashlight on the screen and if you see the image, except that the background is totally dark, it means the backlit LED is shot, maybe a failed PSU. Beyond that unless you have been a TV repairmen in your past life, there is nothing user-serviceable inside as the label says.
 

ttt2016

Commendable
Mar 11, 2016
3
0
1,510
0


 

ttt2016

Commendable
Mar 11, 2016
3
0
1,510
0
Thanks jsmithepa. Yes, it's permanently black. I vacuumed all the dust from rear venting slots, disconnected from power outlet & left over night to switch on & quickly changed channels but screen still black even though the smirking 'GREEN' & SONY logo lights are on. I sniffed around the slots but could not smell anything. What's wrong with this TV? Note: model KDL-46HX700.
 
The only thing I have is, while ON, shine a flashlight on the screen and if you see the image, except that the background is totally dark, it means the backlit LED is shot, maybe a failed PSU. Beyond that unless you have been a TV repairmen in your past life, there is nothing user-serviceable inside as the label says.
 

emaluzer

Distinguished
Sep 8, 2009
9
0
18,510
0
Sorry did you ever get this fixed....there are serviceable parts inside....4 boards and an infrared board.
Finding the parts is a little tricky but it can be done. I was just wondering if you got it fixed as I am having the same issue.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Y Streaming Video & TVs 1
A Streaming Video & TVs 1
S Streaming Video & TVs 1
H Streaming Video & TVs 1
9 Streaming Video & TVs 4
H Streaming Video & TVs 1
Z Streaming Video & TVs 2
D Streaming Video & TVs 2
N Streaming Video & TVs 2
N Streaming Video & TVs 2
E Streaming Video & TVs 5
K Streaming Video & TVs 1
M Streaming Video & TVs 1
G Streaming Video & TVs 1
T Streaming Video & TVs 4
T Streaming Video & TVs 2
Q Streaming Video & TVs 2
A Streaming Video & TVs 1
S Streaming Video & TVs 1
M Streaming Video & TVs 11
Similar threads
My tv screen went all black. Sony Bravia. The green light comes on and off when I turn "off" and "on" but doesn't turn into a
sony bravia tv displays black screen with occassional flash of bravia logo and turns on and off. had history of rain water spl
I have s screen that comes up on my Sony Bravia whenever I watch utube, how do I get rid of it?
I have a sony bravia kd-49x8300c broken screen pls where can fine it or change it
Black screen Sony Bravia Smart TV XBR
my sony bravia 4k anroid tv has not working.it screen is white . yesterday there was a thunderstorm and my dth was not working
My sony bravia 50" led android tv goes blank screen but sound is okay .What may be the reason
My sony bravia went all black, the sounds still working but the screen is all black, how can i fix this, need help oks
i have sony bravia. when i open my game the screen shows unsupported signal ,check the device output.what should i do
My 32 sony bravia screen is black power light green i don't have the remote how do i reset it
SOny Bravia KDL-46BX450 Sony logo appears then black screen
Sony Bravia AV4 HDMI screen resolution
10 year old sony bravia 46 inch screen
How to order a screen for my Sony Bravia tv
sony bravia tv black screen
Unsupported Signal Error, Connecting Macbook Pro to Sony Bravia tv
Sony Bravia Red Screen
I have a sony bravia 32'' tv.Its screen seemed to be swelled and day by day it increases.This tv is connected to a home theatr
My sony Bravia tv keeps flashing onto a black screen with the hdmi logo in the corner, then returning to the programme I'm wat
My Sony Bravia's screen is black, how can I fix this?

ASK THE COMMUNITY