Cloning hard drive lenovo t61 laptop

jasminez2

Distinguished
Apr 19, 2009
2
0
18,510
0
I am replacing a WD 160gb to a 500gb Seagate. I hooked the Seagate through a USB adaptor and tried Seagate’s disk wizard. This did not work as it did not see the Seagate drive. Tried reversing the drives and it would see the Seagate but not the WD through the USB. Finally pulled both drives and put them into a desktop pc and used the disk wizard. It appeared to be successful. However when I installed the new 500gb drive back into the laptop and set it as the first device in the CMOS all I get is a blinking cursor. Any suggestions?
 

nirn

Distinguished
Oct 15, 2011
1
0
18,510
0


Hello Jusmine,

I am having the same problem with my lenovo T61 (8892-79G).
The disk I bought is WD scorpio black 500GB 7200 RPM (WD5000BPKT).
After cloning the original disk using another desktop and Acronis true image software,
I get a blinking cursor at the upper left screen instead of windows.

Was your problem solved ?

How did you solve it ?

Thank you,

Nir


 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
MegaBomb_Tech Laptop General Discussion 0
M Laptop General Discussion 1
Escabor Laptop General Discussion 6
D Laptop General Discussion 0
W Laptop General Discussion 2
S Laptop General Discussion 0
J Laptop General Discussion 3
A Laptop General Discussion 5
A Laptop General Discussion 3
T Laptop General Discussion 5
B Laptop General Discussion 3
D Laptop General Discussion 13
veladem Laptop General Discussion 8
F Laptop General Discussion 1
S Laptop General Discussion 10
S Laptop General Discussion 10
H Laptop General Discussion 6
D Laptop General Discussion 2
B Laptop General Discussion 24
G Laptop General Discussion 5

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS