fast ethernet network adapter media test failure

Jun 6, 2018
1
0
10
0
l
toshiba satilite lap top start up in bios, but dose not install operationing system, then goes to black screen with warning msg; "for realtek RTL0100E/8181E Fast ethernet network adaptor V102(868529) PXE-E61: Media test failure, check cable PXE-M0F:Exting PXE Run"
 

whitey86

Estimable
Jun 22, 2014
86
0
4,660
39
Ita saying there is no bootable device ie hdd

Try this

    Turn it on and tap F2 to go into the bios
    Then tap F9 to load setup defaults
    Then tap F10 to save and exit


If this dose t work then the operating system is currupt or tbe hars drive is faulty

If you have the origanal recovery media you could atrempt to reinstall Windows. Let us know how you got on
 

whitey86

Estimable
Jun 22, 2014
86
0
4,660
39
Ita saying there is no bootable device ie hdd

Try this

    Turn it on and tap F2 to go into the bios
    Then tap F9 to load setup defaults
    Then tap F10 to save and exit


If this dose t work then the operating system is currupt or tbe hars drive is faulty

If you have the origanal recovery media you could atrempt to reinstall Windows. Let us know how you got on
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
S Laptop Tech Support 2
F Laptop Tech Support 1
1 Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 1
P Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 2
I Laptop Tech Support 1
K Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 5
R Laptop Tech Support 1
F Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 2
T Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 1
L Laptop Tech Support 4
B Laptop Tech Support 2
A Laptop Tech Support 1
U Laptop Tech Support 5
P Laptop Tech Support 1
R Laptop Tech Support 10

ASK THE COMMUNITY