Folding @ Home only revives bad work units

Ne0Wolf7

Commendable
Jun 23, 2016
53
0
1,610
13
Hello everyone,
I have been leaving my PC to run while I'm away so it can do more folding, but one day I decided to do some exploring and check the log. To my glorious delight, it was what seemed to be an infinite loop of downloading, just beginning to start, and "ERROR: RECEIVED BAD WU".
[GeForce GTX 950] from 140.163.4.245
15:19:48:WU00:FS01: Connecting to 140.163.4.245:8080
15:19:48:WU00:FS01: Downloading 20.67MiB
15:19:54:WU00:FS01: Download 18.45%
15:20:00:WU00:FS01: Download 36.89%
15:20:06:WU00:FS01: Download 54.43%
15:20:12:WU00:FS01: Download 75.60%
15:20:18:WU00:FS01: Download 93.74%
15:20:21:WU00:FS01: Download complete
15:20:21:WU00:FS01:Received Unit: id:00 state: DOWNLOAD error:NO_ERROR project:10494 run:4 clone:35 gen:223 core:0x21 unit:0x000001388ca304f555de9359d37ee622
15:20:21:WU00:FS01:Starting
15:20:21:WU00:FS01:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/ProgramData/FAHClient/cores/web.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/NVIDIA/Fermi/Core_21.fah/FahCore_21.exe -dir 00 -suffix 01 -version 704 -lifeline 7792 -checkpoint 15 -gpu 0 -gpu-vendor nvidia
15:20:21:WU00:FS01:Started FahCore on PID 1936
15:20:21:WU00:FS01:Core PID:13200
15:20:21:WU00:FS01:FahCore 0x21 started
15:20:21:WU00:FS01:0x21:*********************** Log Started 2016-11-23T15:20:21Z ***********************
15:20:21:WU00:FS01:0x21: Project: 10494 (Run 4, Clone 35, Gen 223)
15:20:21:WU00:FS01:0x21:Unit: 0x000001388ca304f555de9359d37ee622
15:20:21:WU00:FS01:0x21:CPU: 0x00000000000000000000000000000000
15:20:21:WU00:FS01:0x21:Machine: 1
15:20:21:WU00:FS01:0x21:Reading tar file core.xml
15:20:21:WU00:FS01:0x21:Reading tar file system.xml
15:20:22:WU00:FS01:0x21:Reading tar file integrator.xml
15:20:22:WU00:FS01:0x21:Reading tar file state.xml
15:20:25:WU00:FS01:0x21: Digital signatures verified
15:20:25:WU00:FS01:0x21:Folding@home GPU Core21 Folding@home Core
15:20:25:WU00:FS01:0x21:Version 0.0.17
15:20:52:WU00:FS01:0x21:ERROR:exception: Error downloading array interactionCount: clEnqueueReadBuffer (-5)
15:20:52:WU00:FS01:0x21:Saving result file logfile_01.txt
15:20:52:WU00:FS01:0x21:Saving result file log.txt
15:20:52:WU00:FS01:0x21:Folding@home Core Shutdown: BAD_WORK_UNIT
15:20:54:WARNING:WU00:FS01:FahCore returned: BAD_WORK_UNIT (114 = 0x72)
15:20:54:WU00:FS01:Sending unit results: id:00 state:SEND error:FAULTY project:10494 run:4 clone:35 gen:223 core:0x21 unit:0x000001388ca304f555de9359d37ee622
15:20:54:WU00:FS01:Uploading 2.39KiB to 140.163.4.245
15:20:54:WU00:FS01:Connecting to 140.163.4.245:8080
15:20:54:WU00:FS01:Upload complete
15:20:54:WU00:FS01:Server responded WORK_ACK (400)
15:20:54:WU00:FS01:Cleaning up
As you can see, I'm using my GPU (GTX 950) to fold, and not my CPU because I'm on the stock cooler and It always runs at boiling (I'm getting a cooler soon to remedy that). I have folding at max power.
I've tried clean installing Nvidia's latest drivers and reinstalling the F@H software, but to no avail. What could be going wrong? There's no way it's bad luck, this doesn't happen on my dinosaur with a 9500 GT in it.
(sorry I put it in graphics cards, there's no section for folding in the software section.)

[Edited to remove confusing emoticons - - Moderator]
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
D Apps General Discussion 4
D Apps General Discussion 3
H Apps General Discussion 4
coyotethunderhawk Apps General Discussion 4
king smp Apps General Discussion 6
S Apps General Discussion 3
flowingbass Apps General Discussion 1
dirtdiver Apps General Discussion 2
arges86 Apps General Discussion 9
groo Apps General Discussion 2
S Apps General Discussion 2
HotFoot Apps General Discussion 1
HotFoot Apps General Discussion 11
HotFoot Apps General Discussion 2
HotFoot Apps General Discussion 1
EntityAnomly Apps General Discussion 7
cmptrdude79 Apps General Discussion 17
R Apps General Discussion 3
sjonnie Apps General Discussion 89
T Apps General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY