Having hard time to play H.264

isaifi

Honorable
Jun 13, 2013
3
0
10,510
0
Hi All,

I'm having really hard time to play some backup file from my DVR system, these files are in H.264 format, the files 146MB in size, they play on DVR but not on any media player VLC, MPC-H, handbrake conversion, ffdshow etc., installed k-lite codec also but no good.

I tried handbradk to convert it in mp4 format but doesn't work either, it has the following entries in its log, which doesn't look very good, but also doesn't mean anything to me as I'm not that technical,

Can anyone here please help, what it means and how I can play these files.
Many Thanks
-----------------------------------------------------------------------------

-i "F:\MYvide\tests\2_01_R_130731190147.h264" -t0 --min-duration=10 -v
[12:03:52] hb_init: starting libhb thread
HandBrake 0.9.9 (2013052900) - MinGW x86_64 - http://handbrake.fr
8 CPUs detected
Opening F:\MYvide\tests\2_01_R_130731190147.h264...
[12:03:52] hb_scan: path=F:\MYvide\tests\2_01_R_130731190147.h264, title_index=0
libbluray/bdnav/index_parse.c:162: indx_parse(): error opening F:\MYvide\tests\2_01_R_130731190147.h264/BDMV/index.bdmv
libbluray/bdnav/index_parse.c:162: indx_parse(): error opening F:\MYvide\tests\2_01_R_130731190147.h264/BDMV/BACKUP/index.bdmv
libbluray/bluray.c:1725: nav_get_title_list(F:\MYvide\tests\2_01_R_130731190147.h264) failed (0000000001BBF4A0)
[12:03:52] bd: not a bd - trying as a stream/file instead
libdvdnav: Using dvdnav version 4.1.3
libdvdread: Encrypted DVD support unavailable.
libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.IFO failed
libdvdnav:DVDOpenFileUDF:UDFFindFile /VIDEO_TS/VIDEO_TS.BUP failed
libdvdread: Can't open file VIDEO_TS.IFO.
libdvdnav: vm: failed to read VIDEO_TS.IFO
[12:03:52] dvd: not a dvd - trying as a stream/file instead
Input #0, h264, from 'F:\MYvide\tests\2_01_R_130731190147.h264':
Duration: N/A, bitrate: N/A
Stream #0.0: Video: h264 (Constrained Baseline), yuv420p, 704x288, 25 fps, 25 tbr, 25 tbn
[12:03:52] scan: decoding previews for title 1
[12:03:54] Warning: Could not read data for preview 2, skipped
[12:03:54] Warning: Could not read data for preview 3, skipped
[12:03:54] Warning: Could not read data for preview 4, skipped
[12:03:54] Warning: Could not read data for preview 5, skipped
[12:03:54] Warning: Could not read data for preview 6, skipped
[12:03:54] Warning: Could not read data for preview 7, skipped
[12:03:54] Warning: Could not read data for preview 8, skipped
[12:03:54] Warning: Could not read data for preview 9, skipped
[12:03:54] Warning: Could not read data for preview 10, skipped
[12:03:54] scan: 1 previews, 704x288, 12.500 fps, autocrop = 0/0/0/0, aspect 2.44:1, PAR 1:1
[12:03:54] Title is likely interlaced or telecined (1 out of 1 previews). You should do something about that.
[12:03:54] libhb: scan thread found 1 valid title(s)
+ title 1:
+ stream: F:\MYvide\tests\2_01_R_130731190147.h264
+ duration: 00:00:00
+ size: 704x288, pixel aspect: 1/1, display aspect: 2.44, 12.500 fps
+ autocrop: 0/0/0/0
+ chapters:
+ 1: cells 0->0, 0 blocks, duration 00:00:00
+ audio tracks:
+ subtitle tracks:
+ combing detected, may be interlaced or telecined
HandBrake has exited.


 

isaifi

Honorable
Jun 13, 2013
3
0
10,510
0


Hi,
thanks for your reply, but the settings you suggested are already set but it still don't work.
CPU is Xeon E5345 quad core
GPU is Nvidia GeForce 8400 GS

OS is windows 7 64bit (if it could help).
 

ASK THE COMMUNITY